Neprijmjereno

Tekst prijave

14.04.2024. poslana je prijava u vezi nedefiniranih mjesta - ulaza u zgrade na koja se parkiraju auta u ulici Sv. Vid. Prijava je nedugo zatim označena kao RIJEŠENO, a riješeno nije ništa. Niti ste postavili stupiće, niti ste kaznili vozila koja su parkirana, niti ste našli rješenje za ovaj problem. Vidimo da SmartRovinj ima dobre statistike riješenih prijava, svaka čast, ali ovo nije jedna od njih, pa nije jasno zašto je označena kao riješena. Npr. ovo je auto ovdje već skoro tjedan dana, vjerojatno u jednom od apartmana u zgradama. Free parking place. A mi stanari, a ništa, plaćajmo parking, ulazimo u zgrade preko trave. Riješeno, ne?

Lokacija

  1. Prometni redari - tim1
    Prometni redari - tim115. svibnja 2024. 12:12

    Nadzor nad nepropisno parkiranim vozilima se provodi svakodnevno na cijelom gradskom području. Nadzor nad prometom u mirovanju provodi i policija.

  2. Prijavitelj
    Prijavitelj15. svibnja 2024. 12:43

    Prometni redari gledaju PARKIRNA mjesta, mjesta pod naplatom, označena plavim crtama, a ova mjesta NISU pod naplatom. To već znate. A vaš redar ili šef koji kroz jutro prolazi na motoru i mobitelom slika nepravilnosti u ulici isto tako okreće glavu od ovog problema. Dakle, kao što smo naveli - ništa nije riješeno, a očigledno ni nemate namjeru riješiti.