Riješeno Prijedlog za postavljanje ležećih policajaca

Prijedlog

Prijedlog građana 1:

Prijedlog za postavljanje ležećih policajaca u ulicu Stjepana Radića, koje se upravo prekopava. Ovaj pješački prijelaz od Masline prema Konzumu je opasan pošto mnogo djece onuda ide u školu. Ili da se podigne na velikog ležećeg policajca, kakvi su ispred dvorane Valbruna. Dodatno bi se mogao obilježiti pješački prijelaz malo naprijed na križanju S. Radića i Balske, jer Balskom (bijeli put) svakodnevno prolazi velik broj ljudi i prelaze cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza.

 

Prijedlog građana 2:

Predlažemo i Istarsku ulicu ispred restorana Pineta jer tu svaki dan jako puno ucenika prolazi a mnogi vozaci ne stanu i ucestalo se cuje skripa kocnica....LP

 

Prijedlog građana 3:

I kod kafe bar Libero, i kod kafe bar Teo, .....ima mjesta

Prijedlog za postavljanje ležećih policajaca

Odgovor

Poštovani, kako se naprave za smirivanje prometa postavljaju temeljem prometnog projekta i prethodne analize opravdanosti za postavu istih koju izrađuje Ministarstvo unutarnjih poslova, Vaš ćemo prijedlog uputiti na razmatranje Savjetu za sigurnost prometa na području grada Rovinja i nadležnoj PP Rovinj...Nadalje, na lokaciji autobusnog stajališta na križanju S.Radić postoji obilježen pješački prijelaz.

Prijedlog za postavljanje ležećih policajaca