Nerješivo predlažemo da se postave gumeni stupići na raskršću ul.Niccolo Tommaseo i Vijenca Franje Glavinića

Prijava

Poštovani Smartovci, predlažemo da se postave gumeni stupići na raskršću ul.Niccolo Tommaseo i Vijenca Franje Glavinića. Naime većina vozača koja skreće iz Franje Glavinića iz pravca La Perle sjeće suprotnu stranu kolnika iz ulice Tommaseo.Vise se puta dogodilo nezgodnih trenutaka da hitno moras ici unazad da te ne zakace prilikom skretanja. Budući da je ovo raskrsce izuzetno frekventno molimo vas da sto prije rijesite ovu situaciju. Zahvaljujemo se Komunalnom redarstvu koji su neki dan postavili stupice u ul.Lamanova i na nekim drugim raskrscima. Jako pohvalno i dalje nastavite na isti nacin gdje je to potrebno. Nemojte pisati razmotrimo vec odmah krenite u realizaciju dok je jos sezona. Svaki trenutak je bitan za bolju sigurnost prometa. Hvala i lipi pozdrav!

predlažemo da se postave gumeni stupići na raskršću ul.Niccolo Tommaseo i Vijenca Franje Glavinića

Odgovor

Poštovani na navedenom raskrižju niti je ugrožena prometna preglednost niti gabariti prometnica zahtjevaju intervenciju u prostoru. Prometnica je odnedavno  nanovo obnovljena i temeljem važeće dokumentacije ista sadržava sve elemente za sigurno prometovanje.

Svakako u planu je sagledavanje prometnog uređenja kompletnog naselja Lamanova-Lacosercio, te će sastavni dio elaborata biti i predmetna prometnica.