Riješeno Ovaj terenac (SB393-GM) stoji parkiran u ul. Sv. Vida već dvadesetak dana,

Prijava

Ovaj terenac (SB393-GM) stoji parkiran u ul. Sv. Vida već dvadesetak dana, ne miče se i ne zna se čiji je dok stanari imaju potrebu parkiranja. Molimo vas ako možete preispitati situaciju, kontaktirati vlasnika ili maknuti auto ako se već ne koristi. Uvijek isti problem u ulici, parkinga je malo za toliki broj stanara u tako malom prostoru. Rampu nam ne daju (ili ne dajete) staviti, zaštiti se ne možemo od (ne)stanara i turista - problem je dugoročan. S obzirom da ste stavili nove stupiće kod kontejnera (razumljivo), morate znati da su ljudi tamo parkiravali ne radi protesta ili hira prema KS-u već radi potrebe jer nisu nikako mogli naći parking u ulici a ni šire u okolici. Pitajte se samo kako je nositi špežu (pogotovo starijima), obaviti neke minimalne radove u nekom stanu (manji kamion/kombi), tegliti djecu i njihovu opremu sa nekog parkinga udaljenog 200 m i više (u pravilu svi su parkinzi u okolici u popodnevnim i večernjim satima zauzeti). Da ne govorimo o mogućim intervencijama vatrogasaca ili hitne, u više slučajeva ne bi mogli ni do ulaza zgrada. Molimo vas, pokušajte riješiti problem parkinga u toj ulicu, dajte da se zatvorimo (u našem trošku) - primjer rampe kod zgrade Radio rovinja (stari namještaj) - kako je tamo bilo moguće postaviti rampu na gradskoj parceli 8438/6? Hvala vam.

Ovaj terenac (SB393-GM) stoji parkiran u ul. Sv. Vida već dvadesetak dana,

Odgovor

Postovani, o navedenom problemu u vise smo navrata razgovarali sa Vasim predstavnicima stanara. Razmatramo mogucnost uvodenja naplate parkiranja kako bi se isto rjesilo.

 

DODATNA PORUKA ADMINISTRATORA:

Ovim vas putem obaviještavamo da sve vaše buduće prijave možete jednostavnije slati preko nove mobilne aplikacije Smart Rovinj. Aplikacija je besplatna, anonimna te u 3 jednostvna koraka možete poslati i pregledavati vaše prijave. Hvala od strane administratora.