Riješeno Loše asfaltiranje

Prijava

Nakon asfaltiranja stanje oborinskih voda je gore nego prije. Sav pad je usmjeren prema broju 4 ulice Vincenta iz Kastva u Boriku tako da će nakon prve jake kiše voda iz cijelog Borika završiti u dvorištu i zaplivati će prizemlje kuće.

Loše asfaltiranje

Odgovor

Poštovani,

Navedeno nije istina. Ulica Vincent iz Kastva imala je i ranije problem sa oborinskim vodama koji je rijesen od strane Grada Rovinja ugradnjom prihvatnih rešetki i cijevi u dogovoru sa privatnim vlasnicima parcele kroz koje su postavljene cijevi oborinske odvodnje. Oborinske vode će novim asfaltom kao i starim zavrsiti u slivne rešetke koje će oborinsku vodu sprovesti u cijevi i dalje u teren. Danas smo već imali poziv na tu temu vlasnika nekretnine u istoimenoj ulici.

Zahvaljujemo na upitu. Ovim putem zahvaljujemo još jednom na pomoći i strpljenju građanima Borika, sve ulice su danas dovršene sa asfaltiranjem i naselje se vratilo u normalno stanje sa kompletno novo izgrađenom infrastrukturom kanalizacije, plina, vode, optičkih i tk instalacija, zelene povrsine će se narednih dana također dovesti u red kao i nogostupi.. 

Odvodnja Rovinj - Rovigno d.o.o.